Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Έργα και ημέρες εργολάβων δημοτικών και δημοσίων έργων στην Ερμιονίδα…

.
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της επάνω Ερμιόνης, για το έργο επούλωσης των λάκκων με πίσσα και γαρμπίλι των δρόμων που ανέθεσε στον γνωστό εργολάβο της Ερμιονίδας η δημοτική αρχή.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου, το υλικό που έριξε ο εργολάβος πιθανόν για ευνόητους λόγους… δεν ήταν αυτό που έπρεπε με αποτέλεσμα με την πρώτη βροχή στους κατηφορικούς δρόμους να παρασυρθεί και να σχηματίσει εκεί που κατέληξε μικρούς λοφίσκους. Ενδεικτικά σας δίνουμε μια εικόνα (Φώτο)
Και βέβαια, εξαγριωμένοι οι κάτοικοι της περιοχής (και με το δίκιο τους διότι αυτοί πληρώνουν ως φορολογούμενοι δημότες) έβγαλαν την οργή τους πάνω στον αντιπρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης Γιάννη Αραπάκη, όταν αυτός επισκέφτηκε τον χώρο, για να δει τι ακριβώς έχει γίνει.

Αυτοί οι κύριοι εργολάβοι δημοτικών και δημοσίων έργων έτσι ήσαν συνηθισμένοι με την ανοχή και για τους γνωστούς λόγους… από την πρώην δημοτική αρχή. Θυμόμαστε, τόσο εμείς όσο και οι κάτοικοι αυτής της γειτονιάς, πριν λίγα χρόνια όταν ο δρόμος που οδηγεί στην Αγία Ερμιόνη στο λόφο των Μύλων είχε στρωθεί λίγο πριν των δημοτικών εκλογών… και τη γιορτή της Αγίας 4 Σεπτεμβρίου και στο κέντρο του είχαν τρυπήσει  την άσφαλτο αυτοφυή φυτά (μπόσκες)!!!
Μπορείτε να καταλάβετε και από αυτό το γεγονός, τι είδους δημοτικά έργα γίνονται, με τι υλικά και εργασίες και φυσικά, με τη συνεργασία… αιρετών και εργολάβων στην περιοχή!

Ευτυχώς, στην περίπτωσή μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης των τελευταίων χρόνων στην Ερμιονίδα, η δημοτική αρχή λειτούργησε όπως έπρεπε και έδωσε εντολή στον εργολάβο, να επαναλάβει το έργο όπως πρέπει και με δικά του έξοδα…
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Δεν υπάρχουν σχόλια: